HXNINI MUNX
July's Post 🌸
posted by Muna's Daughter 12:27 0 F L O W E R S

Was taken on 10 August 2016 at JMTI , Penang .

Assalamualaikum wizard 💕

Dah lama rasanya tak update anything dekat blog , lol , sometimes rasa macam ada Han nak share but sometimes bila nak share tetiba story tu hilang . Haha .

However , lagi 3 hari dah nak start semester baru , rasa macam baru semalam masuk tadika , now dah semester 3 dekat kolej , so fast time goes by , dulu masa budak budak teringin nak cepat-cepat masuk kolej then yada yada semua , tapi bila dah alami sekarang , rasa macam nak jadi baby balik , haha , tapi tak mungkin lah kan , hidup kena teruskan , whatever happens , keep goin' and improve ourself to be a better person . 

until here , and didn't forget , Good Luck wizards for everything that you made in your life . May Allah bless us . Aamiin .

Zaza . bye . Lots of love , Han ✨


design by Wanaseoby